Indretning og opbevaring med kurve - sådan gør du det lækkert og indbydende

Mangler du en smart måde at opbevare dine sager på? I stedet for at gemme tingene af vejen under sengen eller smide dem ind i skabet, så forsøg dig i at være kreativ og organiseret med din opbevaring. 

Det kan du for eksempel gøre ved at bruge flotte kurve rundt omkring i hjemmet. Kurve kan komplimentere den gode stil i dit hjem, og samtidig fungere som en smart opbevaringsløsning, så dine ting ikke ligger og flyder rundt omkring.

I denne artikel får du nogle gode tips til, hvordan du indretter og opbevarer dine ting i kurve. 

Brug små kurve ude i entreen

Har du en tendens til bare at smide nøgler og cykellygter på bordet derhjemme? Hvorfor ikke sætte et par søde små kurve ude i entreen, hvor du kan lægge dine ting i. Det er også meget nemmere at finde bilnøglerne og pungen, når du har det hele samlet ét og samme sted. En flot trådkurv i gangen får også dit hjem til at se mere ryddeligt og indbydende ud, når du får gæster på besøg. 

Brug opbevaringskurve oven på skabet

Toppen af skabe og hylder er et oplagt sted at opbevare dine ting. Der er masser af ekstra plads, som alligevel ikke bruges til noget. Dog kan det se rodet ud, hvis du bare smider vinterjakker, ekstradyner og puder op på skabet uden nogen form for opbevaring.

Køb et par store og flotte fletkurve, hvor du kan opbevare dine ting. Du kan med fordel købe 3-4 styks og stille dem på rad og række, så er der altid rigeligt med plads. 

Flotte kurve til vasketøjet

Vasketøj er aldrig skønt at kigge på, men i det mindste kan det opbevares på en mere elegant måde. Invester i en flot og stor fletkurv med låg til dit vasketøj. Den flotte kurv kan integreres i stilen ude på badeværelset, og få rummet til at se pænt og ryddeligt ud. Hvis ikke du har plads på badeværelset, så find en kurv der passer til stilen inde på dit soveværelse.

Kurve til opbevaring i stuen

Det er altid en god ide, at have lidt ekstra tæpper og puder liggende til, når det bliver koldt. I stedet for at lade sofaen flyde med ekstra sager, så stil en rummelig kurv ved siden af sofaen med tæpper og puder i. En kurv bidrager også til den hyggelige stil inde i rummet. 

Trådkurve i køkkenet

Brug trådkurve ude i køkkenet til din klase bananer, æbler eller appelsiner. Det er både praktisk og stilfuldt at bruge kurve til opbevaring i køkkenet. Det ser også super indbydende ud, når man har en flot kurv med farverig frugt stående fremme på bordet. 

Gør køkkenet mere ryddeligt med en lækker opbevaringskurv fra Audo Copenhagen.

Opbevaring inde i skabet

Hvis du har et stort tøjskab, hvor der for eksempel hænger bøjlestange med tøj, så kan du udnytte bunden af skabet til opbevaring. Undgå en masse rod ved at inddele skabet med kurve. Så er det også nemmere for dig at finde lige præcis det, som du står og leder efter. 

Kurve til makeup 

Hvis du går med makeup til daglig, så kan du også bruge en fin lille trådkurv til at opbevare mascara, foundation og eyeliner. Selvom det måske er nemmere at smide det hele ned i en toilettaske og gemme det af vejen, så er det ikke særlig praktisk, når du skal rode tasken igennem efter din highlighter.

Det er langt mere praktisk at bruge en lille fin trådkurv, så du har dine makeupsager lige ved hånden. 

Trådkurve til badeværelset

Hvis du ikke har megen skabsplads ude på badeværelset, så kan en kurv blive din bedste ven! Læg ansigtscreme, bodylotion, serummer og rensemousse i en trådkurv og stil den ved håndvasken. Du kan også bruge en trådkurv inde i badeværelsesskabet til at organisere dine ting og sager. 

Kurve ude i køkkenskabet

Har du ofte svært ved at grave de rigtige krydderier frem? Glemmer du at få tømt ud i de gamle poser pastaskruer? Udnyt pladsen i dit køkkenskab ved at inddele dine madvarer i kurve.

Du kan for eksempel indrette en kurv med dåsemad, en kurv med ris og pasta og en kurv med krydderier, så det er nemt og overskueligt for dig, at finde lige det du leder efter. Samtidig får det dit køkkenskab til at se ryddeligt og indbydende ud, når du skal lave mad.

Udnyt pladsen under sengen

Hvis du har en høj seng, så er der god plads at udnytte under sengen. Sørg for dine ting bliver opbevaret sikkert og ryddeligt i smarte kurve. Du kan med fordel finde kurve med hjul, så de kan rulles ind under sengen og ud igen, når du har brug for det. Det er en oplagt måde at opbevare ekstradyner eller tæpper på.

Kurve til undertøjsskuffen

Ligger dit undertøj og flyder nede i tøjskuffen? Få inddelt dine sokker, underbukser og bh'er i smarte kurve, så du kan få ryddet op i undertøjsskuffen. Du kan også farveinddele dit undertøj, så du let kan matche dagens outfit med de helt rigtige sokker og måske også et matchende undertøjssæt.

Menu
Top